Forum gry Unique Online
Gracz wyszedł już z klaszturu i zmieża w stronę zamku. ( ma mapę? można dodać mapę? ). W 2 planszy od cmentarzu, natyka się na wieśniaka ( da się zmienić wygląd postaci w skrypcie????????? da się zrobić by automatycznie wieśniak zaczepił gracza? )
który go zaczepia.
" Witaj, widzę że zmierzasz do zamku. Tylko samobójca lub posłaniec kieruje się teraz w stronę lini walk. na głupca nie wyglądasz, więc zapewne przenosisz jakieś wieści. ( postać zmienia wygląd na maga. mag żuca zaklęcie na kopertę tak że żaden człowiek nie może jej otworzyć, dowie się on tego dopiero w mieście.
mag również zabiera mu wszystkie zdobyte itemy i złoto, pozostawiając jedynie mapę i kopertę po czym znika. )
Zadaniem gracza jest dotarcie do miasta, porozmawianie z generałem który powie mu że nie jest w stanie otworzyć listu i wyśle go do maga zakonu. ten Mu powie że tylko Ezjod może odpieczętować list na co nie ma czasu. Więc musi on się udać do drugiego miasta, które jest oblegane przez armię tamtych magów, jednak żeby to zrobić musi jeszcze sporo
Pokonać. gdyż najbliższa droga która prowadzi do miasta jest zajęta przez sługusów wroga (BARDZO SILNYCH!! ) narazie tyle. Więcej dodam jutro gdyż nie mam zbytnio weny xD
Ponownie proszę nie zwracać uwagi na błędy i dzielić się pomysłami.
" Lubię samotność, ale niekiedy mam tego dość. Wtedy szukam ludzi, by ponownie się zrazić "
" Jeżeli życie zostało nam dane, to nie można ciągle pytać o jego sens ... "